2011. szeptember 30., péntek

Sziasztok!

A hordozo.hu jóvoltából ezentúl hordozóeszközök kölcsönzésére, bérlésére van lehetőség! :)))

Fontos! A hordozás „kerek egész” élményét csak jól alkalmazott hordozóeszközzel tudod megtapasztalni. Ha új számodra a hordozóeszköz, amit kölcsönözni szeretnél, vagy bizonytalan vagy, kölcsönzés előtt kérj szakszerű segítséget az adott hordozóeszköz használatához!

  • Egyszerre legfeljebb 3 babahordozó-eszköz kölcsönözhető.
  • A kölcsönzési díj 400Ft hetente, hordozóeszközönként. Ha szeretnél kölcsönözni, de számodra a kölcsönzési díj túl megterhelő, kérlek, jelezd ezt, és találunk megoldást!
  • A kölcsönzés feltétele a kölcsönzési szerződés elfogadása, aláírással hitelesítve, a kölcsönzési díj és a letéti díj (10000Ft/hordozóeszköz) kifizetése. A letéti díj vásárlásra nem kötelez, a tiszta, ép hordozóeszköz határidőre való visszaszolgáltatásakor teljes egészében visszajár.
  • Késedelmi díj összege a kölcsönzési idő lejárta utáni naptól kezdve naponta 500 Ft/hordozóeszköz mely összeg az áfát tartalmazza.
  • A kölcsönzési idő egy hét. Hosszabbítani egyszer lehetséges – ha az adott hordozóra senki sem vár a várólistán.
  • Ha kölcsönözni szeretnél, gyere el a Shakti Babaklubba vagy írj emailt a feketezsuzsa@hordozo.hu emailcímre! Ha tudod előre, hogy mit vinnél ki, érdeklődd meg e-mailben, hogy mikor lesz bent az adott hordozó, illetve kérd, hogy jegyezzük azt elő neked! (Kérlek, írd meg az e-mailben a telefonszámodat is!) Ha nincs lehetőséged eljönni a Babaklubba (pl. mert messze laksz tőlünk), akkor is élhetsz a kölcsönzés lehetőségével! El tudjuk postázni neked a hordozókat, te pedig majd visszapostázod azokat, a kölcsönzési idő lejártával. Ez esetben a postázás költsége téged terhel.

A kölcsönözhető babahordozó-eszközök listája:

Lana szövött kendő - Rubin 4,4
Carolino szövött kendő - halvány kék halvány lila csíkokkal 4,54
Hoppediz rugalmas kendő - türkiz
Hajtka mei tai - fehér alapon fekete pöttyös, párnázott combrésszel, kapucni nélkül
Bora mei tai - halványzöld alapon színes pöttyökkel, párnázott combrésszel, kapucnival
Bondolino - oliva

:)

Gyertek, kölcsönözzetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése