2011. január 28., péntek

Kedves Klubozók, Klub iránt Érdeklõdõk!

A klub megújulása után néhány alkalommal keletkezett érzéseinkről, élményeinkről, pontosításokról szól ez a levél.

A célja nem változott. Továbbra is hiszünk az igény szerinti szoptatásban, az együtt alvásban, a hordozásban.... mert a tapasztalataink és az összegyűjtött információink, a legújabb kutatási eredmények, könyvek azt mondják: ez a jó
irány! Nekünk! De mi nem azt mondjuk, hogy mindenkinek kötelezően ez az útja. Abban szeretnénk segíteni, hogy a sajátod megtaláld. Azt, ami Neked, a Családodnak a Jó Megoldás, csupa nagy betűvel!

Az utolsó hírlevél együtt alvással kapcsolatos cikkét nem mi írtuk, és nem a mi véleményünket tükrözi. Alapvetően igaz, hogy az együtt alvás a baba szükségletének elismerése és kielégítése, de a cikk nagyon kategorikus és ítélkező.
Azt valljuk, hogy azért kaptuk a neocortexünket (Istentõl vagy sem, ezt is mindenki maga döntse el), hogy választani tudjunk. A választás azt jelenti, hogy ismerjük a lehetõségeinket, minimum kettõt. :) Ha eljössz a klubba, hallhatsz más véleményt, mint amit a mai közvélemény képvisel.

Ha már megtaláltad az utad, gyere és mesélj, Nektek mi vált be, hogy mi is tanulhassunk Tõled! Arra biztatunk vállalj szerepet, légy aktív, mesélj, ...! Szeretettel várjuk az ötleteiteket, véleményeiteket a klubbal kapcsolatban!

Írjatok Nekünk akár emailt (shaktibabaklub@gmail.com), akár a Vendégkönyvünkbe a Klubban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése