2011. február 2., szerda

Meghívó interaktív beszélgetésre a homeopátiáról

A homeopátia szó görög eredetű szóösszetétel, a két tag jelentése hasonló és szenvedés.
Alternatív gyógymód, mely szerint a betegségek olyan rendkívül alacsony hatóanyag-koncentrációjú szerekkel kezelhetők, melyek az egészséges emberben a betegséghez hasonló tüneteket váltanak ki. Ezek a szerek kíméletesen, mellékhatások nélkül, a szervezet áthangolásával, harmonizálásával próbálják leküzdeni a betegségeket.
A 18. század végén Samuel Hahnemann német orvos dogozta ki az elméletét, Magyarországon az 1820-as években vált ismerté. 2005-ben világszerte mintegy 100 000 orvos alkalmazta a homeopátiát, így az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben alkalmazott kiegészítő gyógymód.
A homeopátia nem csak a betegségek gyógyítására alkalmazható, segítségünkre lehet a várandósság és a szülés alatt, a tejtermelés fokozásában, ha hasfájós vagy sírós a babánk, sőt a védőoltások mellékhatásának csökkentésében is.

Várunk szeretettel Február 8-án 10 órától ha még többet szeretnél megtudni erről a módszerről. Az előadást Szöllősi Csilla tarja, akinek a témával kapcsolatos kérdéseidet is felteheted.

Részvételi díj 500 Ft/család

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése