2011. szeptember 5., hétfő

Sziasztok!

Képzeljétek épp most kaptunk két nagy csomagot az egyik támogatónktól a Zöld Fészkek webáruház képviseletében Szaniszló- Szabó Zsuzsától. A csomagok tartalma a Tiétek lesz! Egész pontosan azoké lehet Közületek, akik eljönnek szombaton a Babahordozó Napunkra, kitöltik érkezéskor a sorsjegyüket, bedobják a megfelelő dobozba és szerencsések lesznek a sorsoláskor!

A Zöld Fészkek webbolt ajándékai a következők: 2 db Bio Cleaner Citrex 2000 bio tisztítószer koncentrátum, 1 db Műanyag- és üvegtisztító, 1 db Bionur szappan- és vízkőoldó, 1 db textil- és szőnyegtisztító;

Az első 18 érkező kipróbálhatja a mosódiót szintén a Zöld Fészkek jóvoltából!

Mindebből talán már ki is találtátok, hogy a Zöld Fészkek webboltból (http://www.zoldfeszkek.info/index.htm) környezetbarát, bio és öko tisztítószereket, mosószereket lehet beszerezni.

De ennél még többet is ad Zsuzsa és Sándor, hiszen egy blogot írnak, amiben nagyon sok hasznos információt találhatunk a környezetünkben található vegyszerekről és arról, hogy milyen természetes, ártalmatlan, de hatásos szerekkel helyettesíthetjük azokat.
http://zoldfeszkek.blogspot.com

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Zöld Fészkek webáruházat és a blogjukat!
Ezúton is hálásan köszönjük a támogatásukat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése