2011. augusztus 26., péntek

Kedves Mindenki!

A hosszú, forró nyár hamarosan véget ér és lassan elérkezik az első alkalom a babaklubban, amikor újra találkozhatunk!:)

Egy szuper programsorozattal szeretnénk Nektek kedveskedni ebből az alkalomból. A program egy szabadtéri hordozós fotókiállítással kezdődik, szeptember 9-én, pénteken 10.00 és 18.00 óra között a Hősök terén. A kiállítás anyaga még nem teljes. Ha szeretnéd Magad és a Gyerkőcöd viszontlátni ott, ha van kedvetek egy jó hangulatú, piknikkel egybekötött fotózáshoz, akkor szeretettel várunk 2011. szeptember 1-én, csütörtökön, délután 17.00-kor a Sóstón a tó partján!
Hozd a Gyerkőcöd, a hordozód, és ha teheted valami egészséges harapnivalót ;) !
Eső esetén a következő nap, szeptember 2-án, pénteken, szintén 17.00-kor fotózunk!

2011. szeptember 10-én, szombaton pedig a következő programokkal várunk Benneteket:

10.00 - 11.00: Ónodi Ági (babahordozási tanácsadó; hordozo.hu) előadás és beszélgetés: Babahordozás - szabadság Neked, szabadság a gyermekednek! Ha magadra kötöd a babádat, a kötöttségektől szabadulsz meg.
Erre az előadásra meghívást kapnak azok a Nővérek is, akik a megye kórházaiban az elhagyott újszülötteket hordozzák.
11.00 - 13.00: Próbáld ki... kérdezz rá! Hordozási tanácsadás.

13.00 - 14.30: Szatmári Dóra (La Leche Liga ligavezető; lll.hu) előadás és beszélgetés: Igény szerinti szoptatás és kötődő nevelés; Hétköznapi kérdések, problémák; az igény szerinti szoptatás, mint szemléletmód;

15.00 - 17.00: Madarász Tünde (babahordozási tanácsadó, ökoéletmód-tanácsadó; okobaba.hu) előadás és beszélgetés: A természetes babagondozás és kötődő nevelés; aludjak-e együtt a babámmal?; a természetes csecsemőhigiénia; hogyan szerettessük meg az egészséges ételeket, legyen kölcsönös öröm a hozzátáplálás; természetes igények és baba-mama harmónia;

Nagy szeretettel várunk mindhárom alkalommal!!!

A programok ingyenesek.

Bővebb információért keressétek a blogunkat mostanában gyakrabban:) vagy kérdezzetek bátran a shaktibabaklub@gmail.com emailcímen. :)

Támogatóinknak szeretettel köszönjük a segítségüket!: hordozo.hu, lll.hu, okobaba.hu, shakti.hu, zoldfeszkek.info, zoldbababolt.hu, Egészség Biobolt, Ölbebaba Egyesület, Shakti Jógastúdió, (róluk is nemsokára bővebben!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése